Actueel

Vlijmen 7-7-2019 Dameskampioenschap en Spannenkampioenschap  Regio Zuid

In Vlijmen werd Heartland Heartbreaker -V:Heartland Moonshadow gereden door Els D' Achard van Enschut kampioene van de Zuidelijke dames.

foto Johnnij van Ingen

Tevens werd het spannenkampioenschap voor de Rgeio Zuid verreden. Drie deelnemers bonden de strijd aan.

Jan de Vaan met Reedhill's Dancing Queen -V:  Charming Daylight en Luuk -V:Bartje Van De Heikant, eisten het kampioenschap op.

foto Johnnij van Ingen

 

 

Amy Tewis kampioen enkelspannen Regio Noord

Na een eerste opstelling mochten 5 deelnemers de standshow rijden. Johan Boeve met Highway's King Silvester van de Fam Schaap, Agnes Arends met Eclipse Undercover , Amy Tewis met Conviction"s Black Nobility, Kim Koolen met Highlighter en Inge Jansen met Higway's Dream Boy van Wim Schutte.

Vervolgens werd overgereden met Inge Jansen met Dream Boy, Amy Tewis met Black Nobility en Johan Boeve met Silvester.

Na arbitrale beslissing werd Amy Tewis met Conviction's Black Nobility aangewezen als kampioene, gevolgd door Inge Jansen met Highway Dream Boy en Johan Boeve met Highway's King Silvester.

Foto Anouk Kemkes

 

 

 

 

 

 

 

In Houten is er een extra Young Riders rubriek die in eerste instantie niet op de kalender stond. Deze rubriek telt mee voor de competitie. De voorwaardes voor de competitie worden niet gewijzigd, de beste 4 wedstrijden blijven tellen voor de finale.

 

De concours kalender is weer aangepast kijk onder "Sport - Wedstrijdkalender"

 

Beste leden,

Meerdere leden hebben aangegeven geen startlijsten voor bepaalde wedstrijden te hebben ontvangen, terwijl deze wel naar iedereen verstuurd zijn. Enkelen hebben de mails in hun spam/ongewenste mail folder gevonden. Sinds vrijdag markeert MSN/Microsoft (met name hotmail) de mails als spam.

Graag het email-adres penningmeester@hackneyrijders.nl in het adresboek toevoegen, dan zal deze niet in de spam/ongewenste mail folder terecht komen.

Met vriendelijke groet,

Maaike van de Ven

 

 

Beste rijders,

Het bestuur heeft besloten de voorwaarden voor deelname aan de tweespan kampioenschappen voor regio Zuid en regio Noord aan te passen. Beide kampioenschappen zullen als open kampioenschap verreden worden, zoals in voorgaande jaren ook een aantal keren gedaan is. Dit omdat de deelname nihil is en een kampioenschap in de huidige vorm voor de rijders én organisaties geen meerwaarde heeft. We moeten zuinig zijn op onze concoursen, in samenspraak met hen hebben we deze keuze gemaakt. Tevens is voor regio Zuid voor een andere datum gekozen.

Het tweespan kampioenschap regio Zuid is verplaatst van Haps op 8 juni naar Vlijmen op 7 juli, dit omdat in Haps nog maar één tweespan over was. Het tweespan kampioenschap regio Noord op 15 juni in Exloo zal wel aldaar en op die datum verreden worden. Rijders die nu alsnog aan (één van) deze kampioenschappen willen deelnemen vragen we dit zo spoedig mogelijk aan Maaike door te geven. Om in deze kampioenschappen te kunnen starten, hoeft men dus niet meer aan twee voorgaande reguliere wedstrijden deelgenomen te hebben!

In Haps wil de organisatie de tweespan rubriek graag omzetten naar een showrubriek. Hieraan kan naast het ingeschreven tweespan deelgenomen worden door bijvoorbeeld rijders/-sters met hun hackney onder het zadel of met een bijzondere aanspanning of rijtuig. Hierin heeft u wat het bestuur betreft de vrije hand. Wel zouden we ook in dit geval z.s.m. even horen wie we in deze showrubriek mogen verwelkomen.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Het bestuur van de VHN

 

Beste leden,

Op 12 juli wordt het concours Tolbert gehouden, waar ook 6 hackney-rubrieken verreden zullen worden, inclusief een grote maat rubriek. Het is een regionaal concours. Noteer het vast in de agenda en houd de wedstrijdkalender op de KNHS site in de gaten!

 

Het reglement voor de Youngriders is gepubliceerd onder Youngriders in het beschermde gedeelte van deze site.

 

 

Secretariaat VHN

In verband met een langdurige ziekte zal onze secretaresse Bettie de komende tijd niet beschikbaar kunnen zijn voor de VHN.

Maaike van de Ven neemt het secretariaat waar, mail-adres is penningmeester@hackneyrijders.nl. Zet dit mail-adres in je adresboek, zodat de mail die zij verstuurd niet in de spam terecht komt.

Zij heeft enkel de mail-adressen waarmee de leden geregistreerd staan bij de KNHS. 

Wil je op een ander mail-adres de mails krijgen, geef dit aan Maaike door.
Ze is alleen telefonisch bereikbaar in de oneven weken tussen 20:00 en 22:00 en in de even weken tussen 10:00 en 12:00, voorkeur is niet bellen maar mailen.

 

 

 

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dient dit voor 1 december te gebeuren!

 

Bent u lid van de VHN en heeft u een eigen website en wilt u een vermelding op onze site stuur een email naar website@hackneyrijders.nl