We gaan weer van start!!

19-05-2021

Beste leden,

 

Allereerst willen we jullie bedanken voor de input die we hebben mogen ontvangen op de mail van 27 april 2021. We gaan deze input meenemen in de bijscholing/opleiding voor de (aspirant) juryleden en ook jullie als leden zullen deze informatie voor het seizoen ter beschikking krijgen.

Zaterdag 12 juni 2021 wordt op de locatie van Manege Zilfia’s Hoeve in Houten de bijscholing/opleiding van de (aspirant) juryleden georganiseerd . Naast een theorie gedeelte willen we in de middag ook een praktijk gedeelte organiseren. Om het praktijk gedeelte doorgang te kunnen laten vinden hebben we natuurlijk Hackney aanspanningen nodig.

Onze vraag aan jullie is dan ook:

Wie wil/kan op zaterdag 12 juni 2021 in de middag zijn/haar hackney(‘s) showen zoals deze ook op de concoursvelden geshowd worden?

 

Naast de opleidingsdag specifiek voor de hackney’s zal er op zaterdag 26 juni 2021 voor alle drie de disciplines een gezamenlijke opleidingsdag georganiseerd worden. Daarnaast bieden we deze dag de mogelijkheid af te rijden voor je rijvergunning. Deze dag zal in het midden van het land gehouden worden.

 

Als je wilt deelnemen op de 12e of je rijvergunning wilt afleggen geef dan zo snel mogelijk een reactie op deze mail. Graag in de mail aangeven of je wilt deelnemen aan de jury dag en met het aantal aanspanningen en/of je het rijexamen wilt afleggen.

 

Met hartelijke groet,

Bestuur VHN