Geen Noordelijke Tuigpaarden Dag in 2021.

22-04-2021

Afgelopen zaterdag 17 april ging de Noordelijke Tuigpaarden Dag Luttenberg voor het tweede jaar oprij niet door vanwege de COVID-19 pandemie.

Voor iedereen die de Noordelijke Tuigpaarden Dag een warm hart toedraagt is dit heel jammer maar gezien de impact van genoemde pandemie, wel begrijpelijk.

Het bestuur heeft nog overwogen om het evenement te verplaatsen naar de zomermaanden maar gezien de vele onduidelijkheden met betrekking tot versoepelingen en regelgeving hieromtrent is besloten dit niet te doen.

Wij zijn van mening dat de Noordelijke Tuigpaarden Dag niet mag inboeten op kwaliteit en uitstraling dat ons tuigpaardenconcours nu eenmaal heeft. Wij hopen dat er in april 2022 weer een normale Noordelijke Tuigpaarden Dag georganiseerd kan worden en zullen er te zijner tijd alles aan doen om er een geweldig tuigpaardevenement van te maken voor zowel rijders, eigenaren, sponsoren en natuurlijk het publiek.

 

 

De organisaties die later dit jaar nog een tuigpaardenconcours willen gaan organiseren wensen wij veel wijsheid en succes toe. Wij hopen met hun op toch nog een aantal prachtige evenementen waar ons nationale tuigpaard zich weer ten volle kan presenteren aan een breed publiek van tuigpaardliefhebbers.

 

Voor nu wensen wij u, jullie, veel gezondheid toe en hopen dat er op korte termijn versoepelingen komen waardoor wij teruggaan naar een normale samenleving.

 

Het bestuur